Somnie(s)

Compagnie Du Vent dans les Enclumes (B)

 

Residentie aanvankelijk gepland van 09/01 > 15/01/2023

 
 

Het is een stukje nacht, dat van een slaper, dat van een dromer.Wanneer de oogleden dichtvallen, verschijnen er vreemde personages in de kamer, de wereld wordt vager, gekker.Maar wanneer de verbeelding er lijkt te zijn, pas dan op voor de nachtmerries die nooit ver weg zijn.Via deze voorstelling stelt het gezelschap de grens tussen droom en werkelijkheid in vraag. Hoe beïnvloeden onze herinneringen en alledaagse gebeurtenissen onze dromen? Laten nachtelijke gebieden een afdruk achter op onze dagen ?

 

Du Vent dans les Enclumes is een theater op het kruispunt van de kunsten: poppen, theater van objecten en beweging met een clowneske tendens; kortom, een theater van geanimeerde vormen, soms poëtisch, soms onconventioneel.

 

Conceptie, creatie en interpretatie: Cerise Peroua en Prune Leroux / Regie: Gilbert Epron / / Binnen-/buitenpoppen en artistieke begeleiding (look, dramaturgie en productie): Gilbert Epron, Amandine Dolé, Lou Broquin / Muzikale creatie: Raphaël Bourdin / Creatie van maskers/accessoires: Fanny Journaut / Creatie van belichting: in uitvoering

www.duventdanslesenclumes.fr

Réalisation SIP